Nicolien Sauerbreij bij Winterevent van Audi Centrum Amsterdam

24 oktober 2013

VDEB organiseert Winterevent bij Audi Amsterdam met Nicolien Sauerbreij

VDEB ondersteunt Audi centrum Amsterdam bij de opzet en organisatie van het Winterevent dat op zaterdag 26 en zondag 27 oktober plaatsvindt.  Tijdens het Audi Winterevent zijn de deuren van het Audi Centrum voor iedereen geopend. Bezoekers kunnen onder het genot van een kop erwtensoep op zaterdag en zondag de volledige Audi Modellenlijn bewonderen. Activiteiten op zondag 27 oktober:

Om 14.00 uur: Meet  & greet met Nicolien Sauerbreij Olympisch kampioene snowboarden Nicolien Sauerbreij leidt sinds haar gouden medaille in 2010 een druk bestaan. Ze is nu volop in voorbereiding voor de Olympische Spelen in Sotsji van 2014.  Aanstaande zondag is ze bij Audi Centrum Amsterdam, waar ze zal vertellen over haar loopbaan en alles wat daarbij komt kijken. Iedereen is van harte welkom. Na haar presentatie is er de gelegenheid om vragen te stellen en met Nicolien op de foto te gaan.

11.00-17.00 uur: Maak een testrit op de mobiele slipbaan bij Audi Centrum Amsterdam Zondag 27 oktober is er van 11.00-17.00 uur een speciale testbaan bij Audi Centrum Amsterdam. Winterbanden hebben een speciaal ontwikkeld profiel dat zorgt voor meer grip bij winterse omstandigheden. Audi Centrum Amsterdam biedt iedereen de mogelijkheid om ditzelf aanstaande zondag zelf te ervaren. Op de testbaan kan men tussen 11.00 en 17.00 uur rijden in een Audi mét en zonder winterbanden.


Diensten

E-mail marketing / Direct Mail / Huisstijl / Evenementen / Tekstschrijven / Brochures / Marketingplan / Aftersales Marketing / Advertenties / Interim Marketing / CRM Implementatie / Marktonderzoek / Business plan / Nieuwsbrieven / Projectorganisatie