Collega's


Gabby van den Eijnden


In 2005 heb ik VDEB Marketing & Communicatie opgericht. Na mijn studie Bedrijfskunde en meer dan 12 jaar praktijkervaring (aangevuld met Nima C en diverse directie- en marketingtrainingen), werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar ik mijn kennis, ervaring en creativiteit kan inzetten bij diverse opdrachten en bedrijven. Ik doe dit (nog steeds) elke dag met veel plezier!


Wij werken met een klein team en denken graag met onze klanten mee. Samen met onze vaste partners ondersteunen wij onze klanten bij de realisatie van de marketing- en communicatiedoelstellingen en nemen wij veel werk uit handen. Het geeft voldoening als je in de praktijk de resultaten terugziet.

 

Carla Wilhelm

Ik werk sinds maart  2011 als communicatieadviseur bij VDEB. Na mijn studie Algemene Letteren (Communicatiekunde)  heb ik altijd in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn functies lagen veelal op het terrein van marketing- en communicatie. Bij VDEB houd ik me vooral bezig met het maken van personeelsnieuwsbrieven, e-mail nieuwsbrieven en websites. Ik schrijf de teksten en zorg voor de vormgeving.

Verder geef ik bedrijven advies bij hun communicatiebeleid en de uitvoering hiervan. Het werken bij VDEB  Marketing en Communicatie bevalt goed. Het is een klein maar heel professioneel bedrijf, dat snel en zeer efficiënt  werkt.

 

Marissa Deuze

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam bij VDEB Marketing & Communicatie. Daarnaast volg ik een vierjarige opleiding Communicatie. Een mooie combinatie van theorie en praktijk. Wat ik bij mijn studie leer kan ik hier toepassen.  Ik hou mij voornamelijk bezig met PR en online marketing.  Bij VDEB wordt veel aandacht besteed aan de resultaten van acties en campagnes, met als doel meer 'traffic' naar uw bedrijf of website te genereren. Dat resultaatgericht werken en de veelzijdigheid van het werk spreken mij aan. Wij houden ons met alle facetten van communicatie bezig en nemen de klanten zoveel mogelijk werk uit handen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan graag voor u klaar.

Diensten

E-mail marketing / Direct Mail / Huisstijl / Evenementen / Tekstschrijven / Brochures / Marketingplan / Aftersales Marketing / Advertenties / Interim Marketing / CRM Implementatie / Marktonderzoek / Business plan / Nieuwsbrieven / Projectorganisatie