Events & PR

Heeft u binnenkort een event? Voor de organisatie en communicatie van uw event bent u van harte welkom bij ons! Of het nu gaat om de ideeën, coördinatie en begeleiding, óf om de communicatie en PR (een gedrukte of e-mail uitnodiging, bezoekersregistratie of persbericht). Wij zorgen dat uw event een succes wordt. 

Voor Audi Centrum Amsterdam hebben wij de communicatie rondom de opening van het nieuwe pand, de grootse Audi Terminal van Europa, afgelopen november georganiseerd, gecoördineerd en begeleid. Dit hebben wij gedaan in nauwe samenwerking met Audi Centrum Amsterdam. 

VDEB co├Ârdineert opening nieuw pand Audi Centrum Amsterdam

Sinds de opening van Audi Centrum Amsterdam zijn er regelmatig events bij Audi Centrum Amsterdam op zondag. Zoals een Bang & Olufsen- event, een Audi Testdrive en koffieconcerten. Ook voor de komende periode staan er al enkele events gepland. Deze events hebben allemaal een ander thema. Zo is er voor elk wat wils.

Ook voor andere klanten nemen wij de communicatie rond grote en kleine evenementen uit handen. Zoals bijvoorbeeld de introductie van een nieuwe auto, een open dag of een verhuizing.

VDEB events en PR
 

Diensten

E-mail marketing / Direct Mail / Huisstijl / Evenementen / Tekstschrijven / Brochures / Marketingplan / Aftersales Marketing / Advertenties / Interim Marketing / CRM Implementatie / Marktonderzoek / Business plan / Nieuwsbrieven / Projectorganisatie