Team


Gabby van den EijndenIn 2005 heb ik VDEB Marketing & Communicatie opgericht. Na mijn studie Bedrijfskunde en meer dan 12 jaar praktijkervaring (aangevuld met Nima C en diverse directie- en marketingtrainingen), werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar ik mijn kennis, ervaring en creativiteit kan inzetten bij diverse opdrachten en bedrijven. Ik doe dit (nog steeds) elke dag met veel plezier!

Wij werken met een klein team en denken graag met onze klanten mee. Samen met onze vaste partners ondersteunen wij onze klanten bij de realisatie van de marketing- en communicatiedoelstellingen en nemen wij veel werk uit handen. Het geeft voldoening als je in de praktijk de resultaten terugziet.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan graag voor u klaar.

Diensten

E-mail marketing / Direct Mail / Huisstijl / Evenementen / Tekstschrijven / Brochures / Marketingplan / Aftersales Marketing / Advertenties / Interim Marketing / CRM Implementatie / Marktonderzoek / Business plan / Nieuwsbrieven / Projectorganisatie