Over VDEB

In 15 jaar tijd
hebben wij veel opdrachten mogen vervullen en mooie resultaten behaald. Er is de afgelopen jaren nogal watl veranderd op marketinggebied en we hebben hierdoor veel ervaring opgedaan, vooral op het raakvlak van ICT en marketing én online marketing.

Hoe het begon
In 2005 heb ik VDEB Marketing & Communicatie opgericht. Na mijn studie Bedrijfskunde en meer dan 12 jaar praktijkervaring in marketingmanagement- en directiefuncties (aangevuld met Nima C en diverse directie/management- en marketingtrainingen), werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar ik mijn kennis, ervaring en creativiteit kan inzetten bij diverse opdrachten en bedrijven. Ik doe dit (nog steeds) elke dag met veel plezier!

Wij werken met een klein team en denken graag met onze klanten mee. Samen met onze vaste partners ondersteunen wij onze klanten bij de realisatie van de marketing- en communicatiedoelstellingen en nemen wij veel werk uit handen. Het geeft voldoening als je in de praktijk de resultaten terugziet.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan graag voor u klaar.

Gabby van den Eijnden

Een heerlijke, inspirerende werkplek
Het Handelsch Huys is de naam van ons pand aan het Noordeinde 24 in Rotterdam-Kralingen. Dit pand uit 1898 is een paar jaar geleden helemaal opgeknapt. Naast ons bedrijf is hier ook Gente Mediation & Coaching gevestigd.

De locatie ligt dichtbij de Kralingse Plas en is goed bereikbaar per auto, tram en metro. Op loopafstand is de Oudedijk met winkels en restaurantjes gelegen.