Video: ‘Je boodschap in een pakkend filmpje’

Een video maken? Een goed concept is de basis voor marketingcampagnes. Hoe breng je je concept goed over op de ontvanger? Zo simpel mogelijk!

Wij verzorgen alle content, offline en online. Belangrijk is om de juiste mediamix in te zetten.

Korte video’s

Korte filmpjes worden veel gebruikt om producten en diensten uit te leggen. Afhankelijk van het doel en de content kiezen we voor een bepaald concept. Een klant wilde de klanttevredenheid verhogen. Daarvoor moest de prijsperceptie bij klanten worden verbeterd. Om dit te bereiken maakten wij 8 korte filmpjes waarin uitgelegd werd welke werkzaamheden er uitgevoerd worden voor de klant en waarom. Hierdoor kreeg de klant meer gevoel bij de te betalen prijs. Bij de offerte aanvraag werd de betreffende video getoond en ook als extra uitleg bij de factuur.

Filmpjes die kort en simpel zijn en met humor werken het best. Bekijk bijvoorbeeld het animatiefilmpje over de Amega Fleetdeal van Amega Fleet.