Bekendheid geven aan nieuwe Audi terminal

Audi Centrum Amsterdam was bij opening de grootste Audi vestiging in Europa. De Audi Terminal heeft met een vloeroppervlakte van maar liefst 6200m2 alle ruimte om service op het hoogste niveau te bieden.

Uitdaging: Bekendheid geven aan de nieuwe vestiging die 7 dagen per week geopend is

Wij hebben voor Audi Centrum Amsterdam de PR en communicatie rondom de opening uitgevoerd, waaronder die opzet van verhuisberichten, uitnodigingen, openingsacties, het organiseren van een persbijeenkomst, persberichten en berichten op social media.

Na de opening hebben we marketingcampagnes opgezet om meer bekendheid te geven aan het nieuwe Audi Centrum in Amsterdam. Dit deden we onder andere door het organiseren van events in de showroom, zoals bijvoorbeeld koffieconcerten op zondag, Test Drives en een groot winterevent.