Information and explanation of service work

Uitdaging: Klantentevredenheid verder verbeteren
Uit klantentevredenheidsonderzoeken en onderzoeken bij enkele Kia dealers kwam naar voren dat klanten behoeften hebben aan meer informatie over onderhoudswerkzaamheden.

VDEB heeft in opdracht van Kia leaflets gemaakt (gedrukt en als pdf) van de diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierin wordt uitgelegd waarom en hoe bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd. Tevens zijn er van deze werkzaamheden korte filmpjes voor klanten gemaakt (in samenwerking met Kia dealers, Flame Multimedia en Events en Kia Motors Nederland, coördinatie door VDEB)

Leaflets en filmpjes kunnen worden getoond in de showroom, bij de werkplaatsreceptie en op de website, maar ook bij het aanvragen van een onderhoudsofferte / het maken van de online werkplaatsafspraak.